Eenvoudige administratie 2019-05-24T12:52:42+02:00

Eenvoudige administratie

Administratie kost veel tijd en geld. Wij vereenvoudigen uw administratie en besparen u tijd en kosten.

Uw administratie kost u waarschijnlijk veel tijd en geld. Hoe groter uw bedrijf wordt, hoe complexer de administratieve processen. En hoewel IT steeds slimmer wordt, zien we veel systemen die niet of slecht met elkaar communiceren. Wij helpen u om uw administratie te vereenvoudigen.

Voorkom fouten

We helpen u met het overbrengen van de boekhouding naar de cloud. Vanuit daar kunnen wij slimme koppelingen maken naar systemen voor bijvoorbeeld online bankieren en uitvaartplanningssoftware. Door die koppelingen goed te maken ziet u geen betalingen of openstaande betalingen meer over het hoofd.

Geen onnodig handwerk

Voert u nog veel in met de hand? Wij vereenvoudigen uw administratie door scan en herkensoftware. Mail of maak een foto van een binnengekomen factuur of bon en de scan- en herkensoftware leest direct alles in uw boekhoudpakket.

Bespaar op uw administratie en accountancykosten

Laat de schoenendoos of het administratiekantoor verledentijd zijn. Door zelf uw administratie digitaal in te regelen, online uw boekhouding te doen en digitaal de juiste koppelingen te maken krijgt u meer grip op uw onderneming en bespaart u jaarlijks honderden euro’s aan administratie en of accountancy kosten.

Samen staan we sterker

Doordat we collectief kunnen inkopen profiteert u van een scherpe prijs. Voor enkele tientjes per maand is uw gehele administratie ingeregeld.

Online debiteurenbeheer en incassoproces

Betaalt een klant niet, dan levert dit voor u een direct risico. Wij onderzoeken op dit moment meerdere oplossingen. U hoort hier snel meer over.

Uw veiligheidsprocedures en online security van uw administratie en klantgegevens

U werkt met zeer gevoelige informatie. Het is daarom goed om stil te staan bij de veiligheid van deze informatie. Elke dag worden 500 Nederlanders slachtoffer van identiteitsfraude en of online afpersing. Wij helpen u bij het in kaart brengen van risico’s en bieden security diensten waarmee u voldoet aan de security wet (EU GDPR).

Data is kennis

Met handige tools helpen wij u om alle gegevens die binnen en buiten uw onderneming aanwezig zijn om te zetten in informatie die relevant is voor u. Informatie over uw onderscheidend vermogen, trends in de markt en ontwikkelingen waar u als ondernemer op in kunt spelen. Voor de uitvaartbranche hebben we hier dashboards voor ontwikkeld. Uiteraard zijn het uw gegevens en niet de onze.

Wilt u besparen, meer weten en een eenvoudigere administratie? Bel ons voor de mogelijkheden.

  • Voorkom fouten
  • Geen onnodig handwerk
  • Bespaar op uw administratie en accountancykosten
  • Samen staan we sterker
  • Online debiteurenbeheer en incassoproces
  • Uw veiligheidsprocedures en online security van uw administratie en klantgegevens
  • Data is kennis

  0478 648 646

%d bloggers liken dit: