Funeral Tech 2019-06-05T15:26:07+02:00

Funeral Tech: Dé Innovatieve regelapplicatie

Ook in de uitvaartbranche gaat steeds meer digitaal. Uw nabestaanden zijn online, willen meekijken en steeds vaker zaken zelf regelen.

Om daarop aan te sluiten bieden wij de meest uitgebreide regelapplicatie ter wereld: Funeral Tech. Deze regelapplicatie is volledig ontwikkeld voor en door uitvaartondernemers.

Duizenden tevreden gebruikers

Inmiddels werken internationaal meer dan 3.000 grote en kleine uitvaartondernemingen, en nog veel meer gebruikers, met deze innovatieve uitvaart applicatie.

Uw eigen systeem

Funeral Tech is zeer flexibel en volledig aan te passen naar uw eigen onderneming: denkt u bijvoorbeeld aan uw eigen huisstijl, formulieren en werkwijze.

Toegang tot leveranciers

Ook heeft u via het systeem direct toegang tot onze aangesloten leveranciers. Bijvoorbeeld vervoerders, kistenleveranciers en crematoria. In sommige gevallen hebben wij voor aangesloten ondernemers ook scherpere inkooptarieven gerealiseerd. U profiteert hier dan direct van mee. Staat een (lokale) leverancier er niet bij, dan voegen we deze eenvoudig voor u toe. U bepaalt tevens helemaal zelf met wie u wel of niet zaken doet.

Nooit meer dubbele gegevens invoeren

Slechts één keer (familie)gegevens invoeren en het systeem synchroniseert uw gegevens overal waar u het nodig wenst, bijvoorbeeld op de offerte, facturen, drukwerk, herinneringspagina, herinneringsvideo etc.

Modulair

Omdat het systeem zeer uitgebreid is kunt u bij ons alles modulair opbouwen. Van een losse herinneringspagina tot uitgebreid dossierbeheersysteem. U bepaalt helemaal zelf wat u gebruikt en dus afneemt.

Gebruik en beveiliging

Alles is webbased, kent een dubbele 2-way firewall security en is zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien bepaalt u zelf welke onderdelen u wel of niet gebruikt; u betaalt slechts voor de onderdelen die u zelf in wilt zetten. Funeral Tech omvat alles wat u nodig hebt om samen met uw nabestaanden een goede uitvaart te regelen.

 • Duizenden tevreden gebruikers
 • Uw eigen systeem
 • Nooit meer dubbele gegevens invoeren
 • Support en ondersteuning
 • Zelf uw verkoopmarges bepalen
 • Gebruik en beveilig

  0478 648 646

NAAR DE MODULES VAN FUNERALTECH

Met de dossierbeheer module verwerkt u snel en automatisch uw uitvaartdossiers.

Gepersonaliseerde documenten en formulieren
U werkt met uw eigen formulieren en protocollen, allemaal aangepast aan uw onderneming. U voert gegevens maar één keer in. Vervolgens synchroniseert het systeem de gegevens naar andere modules of andere gewenste plekken, bijvoorbeeld de offerte, factuur of herinneringspagina.

Automatische kostenbegroting en factuur
Binnen Funeral Tech kunt u gemakkelijk de kosten van een openstaand dossier inventariseren en vervolgens door het systeem op een factuur of kostenbegroting laten overzetten.

Volledig op maat
Het systeem waarmee u zult werken kan volledig worden aangepast aan de belangen van uw onderneming.

Overal beschikbaar
Om toegang te krijgen tot uw dossiers bent u niet langer afhankelijk van één computer of laptop. Funeral Tech is voor u beschikbaar waar en wanneer u maar wilt, door synchronisatie van uw systeem via de cloud.

Handige taken en checklists
Vanuit het dossierbeheer van Funeral Tech kunt u gemakkelijk taken toevoegen aan uw planning en u heeft de mogelijkheid een checklist af te werken, zodat u nooit vergeet belangrijke zaken te regelen.

Slimme database met al uw locaties
Bij het verwerken van gegevens in Funeral Tech kunt u gemakkelijk locaties met een klik invoeren door de slimme database waarin alle gegevens van de voor u relevante locaties verwerkt kunnen worden. Dit scheelt u een hoop tijd bij het regelen van een uitvaart.

Nabestaanden oriënteren zich steeds meer online om te zien wat er allemaal mogelijk is rond een uitvaart. De familie omgeving helpt hen daarbij.

Regel samen met de nabestaanden
De familie omgeving is een afschermde omgeving waarbij nabestaanden samen met u, waar ook ter wereld, de uitvaart kunnen vormgeven.

Presenteer uw onderneming
Laat zien waar uw onderneming voor staat doormiddel van foto’s of tekst. Door nabestaanden een beeld te geven van uw onderneming voelt het regelproces meer vertrouwd.

Geef online inzage in uw assortiment
Bied familie de mogelijkheid zich altijd en overal te kunnen oriënteren binnen de mogelijkheden die er binnen uw onderneming zijn, zodat zij zelf weloverwogen keuzes kunnen maken bij het regelen van de uitvaart.

Verhoog uw klanttevredenheid
Door het gebruik van de familie omgeving kunt u uw klanten actief bij het regelen van de uitvaart betrekken. Hierdoor heeft u extra mogelijkheden om precies op de wensen van uw klanten in te spelen om zo voor extra klanttevredenheid te zorgen.

Voorkom keuzestress en ben volledig
Met de uitvaartregelaar voor families voorkomt u dat achteraf ooit gezegd wordt; had ik maar geweten dat dit ook tot de mogelijkheden behoorde. Nabestaanden kunnen daarbij ook de tijd nemen voor de keuzes die zij moeten maken, zodat het regelproces ook voor hen fijn verloopt.

Geef nabestaanden een mooie plek om te herinneren.

Met een klik
Vanuit uw Funeral Tech systeem maakt u met één klik een herinneringspagina voor een uitvaartdossier aan.

Interactief en gepersonaliseerd
U beschikt over een interactief platform waar nabestaanden en vrienden het leven van hun geliefde kunnen herdenken en vieren. Zelf foto’s, video’s toevoegen door familie en vrienden gaat eenvoudig. Ook heeft u keuze uit verschillende thema’s om zo voor iedere uitvaart een gepersonaliseerde herinneringspagina vorm te geven. Ook is de herinneringspagina te koppelen met een herinneringsvideo.

Uw eigen bloem- en kaartenservice
Via de herinneringspagina kunnen bezoekers een kaart of bloemetje versturen. Een dankbetuiging of uitnodiging versturen voor een wandeling een jaar na overlijden behoort tot de mogelijkheden.

Meer bezoekers en sympathie
Genereer meer bezoekers naar uw website en realiseer sympathie voor uw onderneming en bouw aan klantrelaties door het toevoegen van deze module.

Routebeschrijving en extra informatie
Vanuit de uitvaartregelaar kunt u op de condoleance direct inzage geven waar en hoe laat de dienst plaatsvindt. Ook een automatische routebeschrijving is toegevoegd.

Koppeling met andere social media
De pagina kan met een klik gedeeld worden op facebook of andere social media.

Ontwerp een blijvende en foutloze presentatie die gebruikt wordt tijdens de afscheidsdienst. Of integreer de video op een herinneringspagina.

Bibliotheek

Om het u en nabestaanden makkelijk te maken kunt u kiezen uit tientallen videothema’s waarmee u de video eenvoudig en persoonlijk maakt. Daarnaast groeit onze bibliotheek continu. En hoeveel we er ook maken, het zal nooit volledig zijn. Daarom dat u ook zelf een eigen thema kan ontwikkelen. Het kost u maar een paar minuten.

Muziek

Selecteer direct een muziekstuk uit de gelicentieerde muzieklijst of upload eenvoudig een eigen muziekstuk. Met de automatische timer past het muziekstuk precies onder de foto’s en video. Geen stress, stiltes of fouten. Het scheelt u en nabestaanden werk.

Bewerk foto’s en voeg effecten toe

Bewerk gratis en eenvoudig foto’s en bepaal hoe u met één klik de foto’s wil presenteren in de video. Ook voegt u eenvoudig tussenvideo’s toe in het gewenste thema.

Samen met familie

Met de upload functie voor families hoeft u geen foto’s meer in te scannen. Het is een eenvoudige manier om samen foto’s te verzamelen en delen. U kunt nabestaanden eventueel direct online de video laten zien.

Geen powerpoints meer nodig

Laat CD’s en USB- sticks met losse foto’s en foutgevoelige PowerPoint presentaties verleden tijd zijn. Met uw eigen herinneringsvideo module maakt u (of de nabestaanden) eenvoudig een professionele video waarin de mooiste herinneringen vastgelegd kunnen worden.

Snel en foutloos

Voorkom fouten in muziek en of powerpoint presentatie. De herinneringsvideo module levert een kwalitatief betere presentatie die u en de plechtigheidslocatie veel tijd bespaart. Voor u is de herinneringsvideo module een mooie extra service.

Beheer en maak zelf eenvoudig een eigen website.

Simpel zelf een uitvaartwebsite beheren
Selecteer uit honderden templates en maak uw pagina helemaal eigen. Beheer van de website verloopt allemaal via uw Funeral Tech systeem en biedt u de mogelijkheid content en modules vanuit het systeem direct aan uw website te linken.

Laat zien wat de mogelijkheden zijn en verzamel online wensen.

Inspiratie
Met de pré planning en inspiratiemodule speelt u als ondernemer in op het toenemende aantal consumenten dat zich online oriënteert op de uitvaartwensen. Niet op basis van losse kisten of andere producten maar op basis van sfeer en door u samengestelde thema’s zien consumenten wat er via u allemaal mogelijk is. Een afscheid in het lokale theater of op een duurzame manier? U kunt het laten zien met impressies!

Realiseer nieuwe relaties
Indien de consument op basis van deze inspiratie direct online de wensen wil vastleggen kan dit eenvoudig via het digitale wensenboekje. Kies de locatie of kist en alles wordt vastgelegd.

Indien u ook beschikt over Module 1: De uitvaartregelaar (Dossierbeheer), dan wordt het dossier automatisch als pré-need dossier opgeslagen. Wordt de melding van overlijden vervolgens gedaan? Dan zet u het pre-need dossier eenvoudig over naar het uitvaartdossier.

Door dit online te doen, hoeft men nooit meer op zoek naar het papieren boekje en werft u online nieuwe relaties. De wensen zijn voor altijd veilig in de cloud opgeslagen en in beheer bij u als uitvaartondernemer. De module plaatst u op uw eigen website en wordt op maat gemaakt en gevuld.

Funeral Tech is enorm veelzijdig. Desondanks is het systeem gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Via een goede training helpen wij u op gang en u bepaalt zelf welke onderdelen u wel en niet gebruikt.

Naast de genoemde modules beschikt u via Funeral Tech ook nog over:

 • Een plannings- en agenda beheersysteem
 • Eigen management en performancerapportages
 • Voorbesprekingsmodule
 • Voorraadbeheerssysteem
 • Klantdata beheersysteem
 • Opties tot financiële planning

Wat zijn de ervaringen van andere ondernemers?

Onderzoek onder gebruikers toont aan dat de klanttevredenheid onder nabestaanden is gestegen nadat uitvaartondernemers Funeral Tech in gebruik hebben genomen. Zowel het aantal uitvaarten als de gemiddelde inkomsten per uitvaart zijn gestegen.
Wilt u meer weten, een demo ontvangen of graag een afspraak? Bel ons gerust.

%d bloggers liken dit: