Herinneringsvideo 2019-05-24T12:54:40+02:00

Herinneringsvideo

De makkelijkste en snelste manier om een gepersonaliseerde en foutloze uitvaartpresentatie te maken

Professioneel, eenvoudig, snel en persoonlijk

Het maken van een uitvaartpresentatie lastig, veel werk en fout gevoelig? Dat is met de USP herinneringsvideomodule verleden tijd. Maak op basis van video’s, foto’s, teksten en muziek binnen enkele minuten de mooiste herinneringen.

U stuurt uw uitvaartpresentatie daarna direct veilig door naar de uitvaartlocatie of plaatst de video bijvoorbeeld op een herinneringspagina.

Hoe het werkt?

Bibliotheek

Om het u en nabestaanden makkelijk te maken kunt u kiezen uit tientallen videothema’s. Thema’s waarmee u de uitvaartpresentatie en dienst eenvoudig en persoonlijk maakt.

Daarnaast groeit onze bibliotheek continue. En hoeveel we er ook maken, het zal nooit volledig zijn. Daarom dat u ook zelf een eigen thema kan ontwikkelen. Het kost u maar een paar minuten. Zo hebben we uitvaartondernemers thema’s zien maken van heavy metal tot chocolade en van politiekorps tot karate.

Muziek

Selecteer direct een muziekstuk uit de gelicentieerde muzieklijst of upload eenvoudig een eigen muziekstuk. Met de automatische timer past het muziekstuk precies onder de foto’s en video. Geen stress, stiltes of fouten. Het scheelt u en nabestaanden werk.

Samen met familie

Met de upload functie voor families hoeft u geen foto’s meer in te scannen. Het is een eenvoudige manier om samen foto’s te verzamelen en delen. U kunt nabestaanden eventueel direct online de video laten zien.

Plaats de video overal waar u en de familie het wensen

Naast het afspelen van de herinneringsvideo tijdens de afscheidsdienst bieden wij u ook de mogelijkheid de video op andere plaatsen te tonen. Bijvoorbeeld op uw website, herinneringspagina, DVD of USB.

Bewerk foto’s en voeg effecten toe

Bewerk gratis en eenvoudig foto’s en bepaal hoe u met één klik de foto’s wil presenteren in de video.

Bespaar geld

Doe geen concessies tussen kwaliteit en prijs. U betaalt alleen als u ook daadwerkelijk de video afneemt. Geen abonnementen, geen afname verplichtingen. Transparant en simpel. Indien u graag alles uit handen geeft ontwikkelen wij de herinneringsvideo met een kleine opslag voor u.

Inloggen

U heeft al een account? Log hier in.

  • Gemakkelijk en betaalbaar
  • Tientallen uitvaartthema’s
  • Direct aanleveren bij uitvaartlocatie
  • HD kwaliteit
  • Zelf muziek toevoegen
  • Familie upload mogelijkheid
  • Automatische foto en muziektimer
  • Minder stress en milieuvriendelijker
%d bloggers liken dit: