Innovatieve regelapplicatie 2019-05-28T10:18:09+02:00

Innovatieve regelapplicatie

Ook in de uitvaartbranche gaat steeds meer digitaal. Uw nabestaanden zijn online, willen mee kijken en steeds vaker zaken zelf regelen.

Om daarop aan te sluiten bieden wij de meest uitgebreide regelapplicatie ter wereld, Funeral Tech. Deze regelapplicatie is volledig ontwikkeld voor en door uitvaartondernemers.

Duizenden tevreden gebruikers

Inmiddels werken internationaal meer dan 3.000 grote en kleine uitvaartondernemingen, en nog veel meer gebruikers, met deze innovatieve uitvaart applicatie.

Uw eigen systeem

Funeral Tech is zeer flexibel en volledig aan te passen naar uw eigen onderneming: denkt u bijvoorbeeld aan uw eigen huisstijl, formulieren en werkwijze. Alles uiteraard in het Nederlands en afgestemd op de Nederlandse markt.

Nooit meer dubbele gegevens invoeren

Slechts één keer (familie)gegevens invoeren en het systeem synchroniseert uw gegevens overal waar u het nodig wenst, bijvoorbeeld op de offerte, facturen, drukwerk, herinneringspagina etc.

Support en ondersteuning

Een team van ruim 20 medewerkers bestaande uit developers, database analisten, webdesigners en servicemedewerkers zijn dagelijks in de weer om het systeem verder uit te bouwen. Dit zorgt ervoor dat Funeral Tech in steeds meer landen de standaard vormt en uitgerust is met de nieuwste internationale innovaties. Ook in Nederland staat een team klaar om u te ondersteunen.

Gebruik en beveiliging

Alles is webbased, kent een dubbele 2-way firewall security en is zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien bepaalt u zelf welke onderdelen u wel of niet gebruikt; u betaalt slechts voor de onderdelen die u zelf in wilt zetten. Funeral Tech omvat alles wat u nodig hebt om samen met uw nabestaanden een goede uitvaart te regelen.

 • Duizenden tevreden gebruikers
 • Uw eigen systeem
 • Nooit meer dubbele gegevens invoeren
 • Support en ondersteuning
 • Zelf uw verkoopmarges bepalen
 • Gebruik en beveilig

  0478 648 646

NAAR DE MODULES VAN FUNERALTECH

Met de uitvaartregelaar organiseert u zorgvuldig en eenvoudig de uitvaart.

Uw eigen werkwijze
U werkt met uw eigen formulieren en protocollen. Standaardformulieren zijn al opgenomen. Een extra veld toevoegen of weghalen kan eenvoudig. U voert gegevens maar één keer in. Vervolgens synchroniseert het systeem de gegevens naar andere modules of andere gewenste plekken, bijvoorbeeld de offerte, factuur of herinneringspagina.

Controle en beheersen
Vanuit de uitvaartregelaar beheert u de voortgang van de uitvaart en werkt u eenvoudig zaken netjes af. Indien gewenst ondersteunen onze medewerkers van het uitvaartbureau op afstand hierbij.

Direct bestellingen plaatsen
Via de uitvaartregelaar kunt u direct bestellingen plaatsen bij kistenleveranciers, bloemisten en of drukkerij. Indien gewenst zien wij er op toe dat uw bestelling goed verloopt. Zo bouwen we samen extra controles in.

Bepaal zelf de leveranciers waar mee u werkt
Of het nu een landelijke speler is of een kleine lokale bloemist; u bepaalt met welke leverancier u graag werkt. U kunt ook zelf een leveranciers toevoegen. Uiteraard doen wij dat ook graag voor u.

Zelf uw verkoopmarges bepalen
Bij USP werken we met vaste scherpe inkooptarieven. U bepaalt echter in het systeem simpel uw eigen verkoopmarges.

Begroting en offerte
Vanuit de module uitvaartregelaar stelt u eenvoudig een offerte of begroting op. Deze is met een klik direct te synchroniseren naar een factuur. Koppeling met uw boekhoudpakket is daarbij direct te maken.

Nabestaanden oriënteren zich steeds meer online. Vaak om te zien wat er allemaal mogelijk is. De uitvaartregelaar voor families helpt hen daarbij.

Regel samen met de nabestaanden
De uitvaartregelaar voor families is een afschermde omgeving waarbij nabestaanden samen met u, waar ook ter wereld, de uitvaart kunnen vormgeven.

Samen de kist, bloemen of een bijzondere rouwauto kiezen
Laat nabestaanden op het moment dat het hen uitkomt door uw assortiment bladeren.

Samen foto’s of het favorieten muziekstuk delen
Laat vrienden en familie samen mooie foto’s en muziek delen die de uitvaart nog mooier en persoonlijker kunnen maken.

Verhoog uw klanttevredenheid
De familieregelaar verhoogd bewezen de klanttevredenheid.

Voorkom keuzestress en ben volledig
Met de uitvaartregelaar voor families voorkomt u dat achteraf ooit gezegd wordt; had ik maar geweten dat dit ook tot de mogelijkheden behoorde.

Online herinneren en condoleren gebeurt steeds meer. Belangrijk is dat alles eenvoudig, persoonlijk, goed beveiligd en interactief is zodat u daadwerkelijk met deze dienstverlening wat toevoegt.

Met een klik
Vanuit de uitvaartregelaar maakt u met één klik een herinneringspagina en/of condoleance-pagina aan.

Interactief
U beschikt over een interactief platform waar nabestaanden en vrienden het leven van hun geliefde kunnen herdenken en vieren. Zelf foto’s, video’s toevoegen door familie en vrienden gaat eenvoudig.

Uw eigen bloem- en kaartenservice
Via de herinneringspagina en of condoleancepagina kunnen bezoekers een kaart of bloemetje versturen. Een dankbetuiging of uitnodiging versturen voor een wandeling een jaar naar overlijden behoort tot de mogelijkheden.

Meer bezoekers en sympathie
Genereer meer bezoekers naar uw website en realiseer sympathie voor uw onderneming en bouw aan een klantrelaties door het toevoegen van deze module.

Van online naar offline
Met een druk op de knop worden de ingeladen foto’s en condoleances omgetoverd en afgedrukt tot een mooi herinneringsboek, eventueel doen de nabestaanden dit helemaal zelf.

Routebeschrijving en extra informatie
Vanuit de uitvaartregelaar kunt u op de condoleance direct inzage geven waar en hoe laat de dienst plaatsvindt. Ook een automatische routebeschrijving is toegevoegd. Alles kan, niets hoeft.

Ontwerp een blijvende en foutloze presentatie die gebruikt wordt tijdens de afscheidsdienst. Of integreer de video op een herinneringspagina.

CD’s en USB-sticks verleden tijd

Laat CD’s en USB- sticks met losse foto’s en foutgevoelige PowerPoint presentaties verledentijd zijn. Met uw eigen uitvaartpresentatievideo module maakt u (of de nabestaanden) eenvoudig een professionele uitvaartpresentatie.

Grote keuze

Upload eenvoudig foto’s, kies via i-tunes of eigen mp3/4’s de muziek en kies uit honderden verschillende templates.De uitvaartpresentatie module herkent hoe lang het muziekstuk duurt en past de presentaties van foto’s hier automatisch op aan. De video kan vervolgens doorgestuurd worden naar de afscheidslocatie. Uiteraard kan een kopie van de video besteld worden door nabestaanden.

Beter en kostenbesparend

Voorkom fouten in muziek en of powerpoint presentatie. De uitvaartpresentatie module levert een kwalitatief betere presentatie die u en of de plechtigheidslocatie veel tijd bespaart. Voor u is de uitvaartpresentatiemodule een mooie extra service.

Uw eigen betaalbare, state of the art, website oplossingen.

Simpel zelf een uitvaartwebsite beheersen
Selecteer uit honderden ontwerpen en maak uw pagina helemaal eigen. Opties om direct uitvaartproducten of een herinneringspagina aan te bieden behoren tot de opties.

Zorg dat u beter online vindbaar bent en maak content die uw doelgroep interessant vindt.

Goed vindbaar online
Tegen extra meerprijs helpt het online marketingteam u met betaalbare zoekmachine optimalisatie (SEO), A – B testing (wat werkt beter). Standaard zit deze module al gekoppeld aan websites die via Module 5 zijn ontworpen. Maandelijks ontvangt u de rapportages en aanbevelingen zodat u de impact precies kunt zien.

Actief op facebook, instagram en andere socialmedia
We helpen en begeleiden u op verschillende social media. Samen maken we daarbij relevante content passend bij uw doelgroep en organisatie.

Funeral Tech is enorm veelzijdig. Desondanks is het systeem gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Via een goede training helpen wij u opgang. U bepaalt zelf welke onderdelen u gebruikt.

Naast de genoemde modules beschikt u via Funeral Tech ook nog over:

 • Een plannings- en agenda beheersysteem
 • Eigen management en performancerapportages
 • Voorbesprekingsmodule
 • Voorraadbeheerssysteem
 • Klantdata beheersysteem
 • Opties tot financiële planning

Wat zijn de ervaringen van andere ondernemers?

Onderzoek onder gebruikers toont aan dat de klanttevredenheid onder nabestaanden is gestegen nadat uitvaartondernemers Funeral Tech in gebruik hebben genomen. Zowel het aantal uitvaarten als de gemiddelde inkomsten per uitvaart zijn gestegen.
Wilt u meer weten, een demo ontvangen of graag een afspraak? Bel ons gerust.

%d bloggers liken dit: