Over ons 2019-05-27T14:57:25+02:00

Over ons

Samen staan we sterker

Wat drijft ons? Wij zijn er om uitvaartondernemers en leveranciers sterker te maken: onze krachten bundelen om de betekenisvolle branche nét een beetje mooier, slimmer en beter te maken. Hoe we dat willen doen? Door met elkaar op te trekken, samen te werken en de juiste verbinding te maken. Iedereen die hier ook in gelooft is bij USP aan het juiste adres.

Bij USP werken gepassioneerde mensen die binnen verschillende disciplines in de uitvaartwereld hebben gewerkt. Wij hebben een sterk wereldwijd netwerk opgebouwd in de uitvaartbranche aangevuld met specialisten op het gebied van IT, accountancy en de online wereld.

Door deze specialismen met elkaar te verbinden ontstaat een prachtig concept: we verbinden de branche en zorgen samen met u voor de beste uitvaarten voor uw families. Daarbij nemen we zorgen voor u uit handen zodat u zich volledig kunt richten op daar waar u zo goed in bent: het ontzorgen van families in moeilijke tijden.

USP wil met haar krachten úw Unique Selling Point sterker maken. Daar krijgen wij energie van!!

Gelooft u ook in een samenwerking en is uw interesse gewekt? Maakt u dan gerust een afspraak en laten we elkaar snel ontmoeten.

 

Met vriendelijke groet,

 

Niek Spronken & Ruud Frische

Directie USP

Niek Spronken

Algemeen Directeur

Ruud Frische

Directeur

%d bloggers liken dit: