Uitvaartbureau 2019-05-28T10:17:36+02:00

Uitvaartbureau

Ons team van het uitvaartbureau ondersteunt u bij het regelen van de uitvaart. Beschik over ervaren uitvaartcollega’s die samen met u één doel nastreven: de uitvaart zo goed mogelijk neerzetten.

Eigen uitvaart collega

Wij helpen u met het aansturen van leveranciers, het boeken van de faciliteiten, uitvaartcentrum, begraafplaats, crematorium, logistieke partners, kisten en administratie.

Extra controle

Samen bewaken wij met u de voortgang van het uitvaartdossier. We zijn een extra controle steun richting leveranciers, crematoria en andere betrokkenen bij de uitvaart.

Ontzorgen

U kunt zich volledig focussen op de familie. Wij verzorgen aan de achterkant de rest.

Inkoopvoordelen

Doordat wij krachten bundelen en processen voor leveranciers verbeteren, profiteert u van goede en scherpere inkooptarieven. Dit loopt vaak op tot enkele honderden euro’s per uitvaart. Daarnaast ontvangt u één overzichtelijke totaalfactuur en bieden wij u één aanspreekpunt voor al uw inkoop.

Flexibiliteit

U bepaalt zelf uw leveranciers. Wij werken zowel met landelijke als lokale partijen. U heeft daarnaast bij ons geen afnameverplichtingen.

Besparing van tijd en kosten

Bespaar tijd en kosten op uw planning en het boeken bij leveranciers. U blijft altijd op de hoogte via actuele statusberichten. Daarnaast hoeft u niet te investeren in eigen middelen en mensen.

Extra omzet

Heeft u zelf een uitvaartcentrum en of rouwauto waar andere uitvaartondernemers gebruik van kunnen maken? Dan verbinden wij uw aanbod met de vraag van andere ondernemers. Dit leidt voor u tot een betere bezettingsgraad en extra inkomsten.

Wilt u ook samen slim regelen? Neem gerust contact op voor een afspraak.

  • Eigen uitvaart collega
  • Extra controle
  • Ontzorgen
  • Inkoopvoordelen
  • Flexibiliteit
  • Besparing van tijd en kosten
  • Extra omzet

  0478 648 646

NAAR DE REGELAPPLICATIE
%d bloggers liken dit: